Paarden schuilstal

Paarden schuil­stal

De paarden schuil­stal

U wilt uw paarden beschermen tegen het weer, overweeg daarom een ​​paardenverblijf te laten bouwen van eikenhout door Poppelaars Houtontwerp. Afgestemd op uw wensen realiseren wij een paarden schuilstal op maat.

bescherm uw paarden met een paarden schuilstal

Ontdek de duurzame mogelijkheden bij Poppelaars Houtontwerp

Paardenverblijven worden steeds populairder, omdat ze een manier bieden om uw paarden te beschermen tegen barre weersomstandigheden. In de winter worden ze beschermd tegen sneeuw, wind en kou. En in de zomer biedt het schaduw voor de paarden. Wind, zon en weersomstandigheden kunnen paarden kwetsbaar maken om ziek te worden of gewond te raken. Daarom is het gebruik van een schuilplaats voor je paard zo belangrijk. 

Paarden schuilstal op maat

Bij Poppelaars Houtontwerp maken we uw paarden schuilstal op maat. We bespreken al uw wensen en realiseren het project met top kwaliteit. Eikenhout is een zeer duurzaam hout, dat niet zal afbrokkelen of rotten in extreme weersomstandigheden. Bovendien heeft het een rijke mahoniekleur die prachtig zal staan op uw erf. Uiteraard kunt u vrijblijvend meer informatie opvragen of een offerte laten opstellen. Prijs op aanvraag.

Voor een offerte neemt u contact met ons op of vult u het formulier in en nemen wij contact met u op.

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Uw wensen *

Meer informatie over eikenhout

Eikenhout is een van de meest hoogwaardige houtsoorten en wordt vaak gebruikt in de bouwsector bij de bouw van huizen. In dit geval is het ook ideaal voor een duurzame paarden schuilstal. Naast paarden schuilstallen, maken wij ook carports, tuinoverkappingen, paarden schuilstallen en nog meer, van het prachtige eikenhout. Lees meer over de eigenschappen van eikenhout op de informatie pagina.

1
Meteen contact, klik hier