Douglas Camper Carport Deluxe

Douglas Camper Carport Deluxe

Douglas Camper Carport Deluxe

Met pengat verbinding

Een betaalbaar kwalitatief goed dak boven je hoofd is een primaire levensbehoefte! Dat geldt ook voor je auto, camper en/of caravan. Of het nu gaat om een weekendje weg of een lange reis, deze mobiele huisjes op wielen bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor verkenning en ontdekking. Het is echter van het grootste belang om de veiligheid en bescherming van deze geliefde voertuigen te garanderen wanneer ze niet in gebruik zijn.

De materialen van de Poppelaars Camper Carport Deluxe zijn ven uitstekende kwaliteit en bieden goede bescherming tegen weer en wind. Het dak bestaat uit anticondens dakplaten en is afgewerkt met een nok plaat en zijkanten. De constructie is met pen en gat verbindingen opgebouwd, en is smullen voor het oog om dit aan huis te hebben staan.

 

Deze Douglas Camper Carport Deluxe biedt de juiste bescherming en heeft de volgende afmetingen:

Lengte

8.0 meter

Breedte

3.9 meter

Breedte

305 cm

Alle afmetingen zijn aan te passen naar uw specifieke wensen

Uw eigen unieke carport met pen en gat verbindingen op maat?

wacht dan niet te lang!

Met een Camper Carport Deluxe staat je voertuig altijd droog, waardoor je sneller weg gaat met de camper omdat hij dicht bij huis staat. Poppelaard Houtontwerp maakt het mogelijk! 

Carport deluxe op maat

Wij van Poppelaars Houtontwerp kunnen alles naar wens maken en niks is ons te gek. Bovenstaande maten zijn dan ook de standaard maten als richtlijnen. Geef ons de gewenste maten voor de Poppelaars Carport Deluxe voor uw camper of caravan en wij bouwen exact op uw wensen. 

 

Betrouwbaar, kwaliteit en betaalbaar

Bekijk onze projecten pagina voor een overzicht aan mogelijkheden.

 

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Uw wensen *
Benieuwd naar de voordelen van Douglas hout?

Douglas hout, bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en veelzijdigheid, biedt een overvloed aan voordelen voor diverse toepassingen. De natuurlijke weerstand tegen rotting, insecten en vocht maken het een ideale keuze voor buitenprojecten zoals overkappingen, carports en paarden schuilstallen, waardoor een lange levensduur en weinig onderhoud gegarandeerd zijn. Bovendien geven de mooie nerfpatronen en rijke tinten van Douglas hout elk project een esthetische uitstraling, terwijl de sterkte en stabiliteit het hout ook geschikt maken voor structurele toepassingen. Door de combinatie van schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid is Douglas hout een topkeuze voor zowel professionele bouwers als doe-het-zelvers.

Campers & Caravans stallen

Carports speciaal voor campers en caravans bieden een praktische en efficiënte oplossing voor het stallen en beschermen van deze waardevolle bezittingen. In tegenstelling tot traditionele garages bieden carports een ontwerp in de open lucht dat gemakkelijke toegang en manoeuvreerbaarheid mogelijk maakt, waardoor het gedoe van krappe ruimtes en kleine ruimtes wordt geëlimineerd. Dankzij de aanpasbare afmetingen en configuraties kunnen deze constructies voertuigen van verschillende vormen en maten herbergen, zodat ze perfect passen bij elke camper en caravan.

Een van de belangrijkste voordelen van carports voor campers en caravans is hun veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. Of je je voertuig nu voor een korte periode parkeert of voor langere tijd opslaat, een carport biedt betrouwbare bescherming tegen de elementen en beschermt je camper of caravan tegen regen, sneeuw, zon en andere omgevingsgevaren. Hierdoor blijven niet alleen de afwerking en de structurele integriteit van je voertuig behouden, maar worden ook de interieuronderdelen en voorzieningen beschermd tegen beschadiging en achteruitgang.

Poppelaars sOCIALS & Contact

Bezoek ook eens onze instagram en zie hier onze vele projecten

Je kan Poppelaars Houtontwerp telefonisch bereiken op 0650858793

Poppelaars short video

1
Meteen contact, klik hier