Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • Poppelaars Houtbedrijf plaatste bij ons een kwalitatieve carport en alles volgens afspraak. Kleine aanpassingen zijn zelfs ter plaatse nog mogelijk. Prima communicatie met de installateurs. Vlotte opvolging van de baas. Een aanrader

  thumb Ronny Poels
  24 november 2020

  Wat zijn heel blij met het werk van Poppelaars Houtontwerp. Het resultaat is prachtig! Het is geheel naar onze wens gemaakt. Het contact met Björn is top. Heb je vragen, dan wordt er snel gereageerd. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

  thumb Rik&Ramona Keersmaekers
  24 juli 2021

  Wij waren al een tijdje op zoek naar een campercarport met een trapeziumvormig dak en kwamen uit bij Poppelaars Houtontwerp . Björn met zijn team hebben het mooi gefixt! Wij zijn tevreden.

  thumb Dick Morre
  24 augustus 2021
 • Volgens afspraak werd onze overkapping keurig op de aangeven dagen, geleverd en gebouwd. Het is exact geworden wat we er van hadden verwacht!! Super gedaan!

  thumb Paul Tuel
  24 oktober 2021

  Björn en zijn team hebben bij ons een schuilstal 12 x 3.5 meter voor de paarden gemaakt en een lelijke oude muur voorzien van rabbat. Resultaat is heel mooi geworden. Komen afspraken na en werken vlot. Communicatie en contact vanaf het begin als heel prettig ervaren. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig, net en vrolijk team. Kortom wij raden dit bedrijf aan en als we nog ander werk hebben, zullen we zeker gebruik maken van dit bedrijf.

  thumb Dolinda Kamps
  24 maart 2021

  Vanaf de eerste afspraken met de firma poppelaars tot en met de plaatsing en afwerking van de overkapping steeds een professioneel, correct, helder en vriendelijk contact. Super service door zeer bekwame vaklui aan een heel correcte prijs. Ik kan hen zeer aanbevelen. Jan uit Peer (B)

  thumb Jan Celis
  24 november 2020
1
Meteen contact, klik hier