Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  Michel Vermeulen Avatar Michel Vermeulen
  24 juni 2021

  Snelle reactie, nette medewerkers en goede prijs 👍

  Erika Fijma Avatar Erika Fijma
  29 april 2021

  Wat zijn heel blij met het werk van Poppelaars Houtontwerp. Het resultaat is prachtig! Het is geheel naar onze wens gemaakt. Het contact met Björn is top. Heb je vragen, dan wordt er snel gereageerd. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

  media thumbnail 0
  Rik&Ramona Keersmaekers Avatar Rik&Ramona Keersmaekers
  29 april 2022
 • Björn en zijn team hebben bij ons een schuilstal 12 x 3.5 meter voor de paarden gemaakt en een lelijke oude muur voorzien van rabbat. Resultaat is heel mooi geworden. Komen afspraken na en werken vlot. Communicatie en contact vanaf het begin als heel prettig ervaren. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig, net en vrolijk team. Kortom wij raden dit bedrijf aan en als we nog ander werk hebben, zullen we zeker gebruik maken van dit bedrijf.

  Dolinda Kamps Avatar Dolinda Kamps
  24 maart 2021

  Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  Michel Vermeulen Avatar Michel Vermeulen
  29 april 2022

  We zijn erg blij met de mooie overkapping die door Poppelaars Houtontwerp is geplaatst! De mannen waren vriendelijk en werkten hard. En nu zitten we er lange zomeravonden te borrelen! We hadden de overkapping eerst met één kant open laten maken, daarna hebben we die kant zelf verder half dicht, toen 3/4 dicht en uiteindelijk helemaal dicht gemaakt.

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Irmgard Kwakman Avatar Irmgard Kwakman
  27 mei 2022
1
Meteen contact, klik hier