Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • We zijn erg blij met de mooie overkapping die door Poppelaars Houtontwerp is geplaatst! De mannen waren vriendelijk en werkten hard. En nu zitten we er lange zomeravonden te borrelen! We hadden de overkapping eerst met één kant open laten maken, daarna hebben we die kant zelf verder half dicht, toen 3/4 dicht en uiteindelijk helemaal dicht gemaakt.

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Irmgard Kwakman Avatar Irmgard Kwakman
  27 mei 2022

  Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  Michel Vermeulen Avatar Michel Vermeulen
  24 juni 2021

  Poppelaars Houtbedrijf plaatste bij ons een kwalitatieve carport en alles volgens afspraak. Kleine aanpassingen zijn zelfs ter plaatse nog mogelijk. Prima communicatie met de installateurs. Vlotte opvolging van de baas. Een aanrader

  Ronny Poels Avatar Ronny Poels
  24 november 2020
 • Super service! We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Alles volgens afspraak en harde werkers. We gaan hem zeker de volgende keer weer vragen.

  Evianne Wiegers Photography Avatar Evianne Wiegers Photography
  24 januari 2021

  Wij zijn super tevreden met het eind resultaat.Vakkundig gezet en meedenkend bij het zetten en voorbereidingen.Foto's van de voorbeidingen van het maken van de campercarport gekregen,Echt TOP👍

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Gerwalt Reukema Avatar Gerwalt Reukema
  27 februari 2023

  Onze eiken overkapping laten plaatsen door deze mannen. Erg professioneel en vakkundig. Zeer fijn in het contact en reageren snel. Denken graag met je mee en hebben goede ideeën. Werken erg netjes. En ook prijstechnisch een goede keuze. Zeker een aanrader!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  P Kragten Avatar P Kragten
  27 juli 2022
1
Meteen contact, klik hier