Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • Vanaf de eerste afspraken met de firma poppelaars tot en met de plaatsing en afwerking van de overkapping steeds een professioneel, correct, helder en vriendelijk contact. Super service door zeer bekwame vaklui aan een heel correcte prijs. Ik kan hen zeer aanbevelen. Jan uit Peer (B)

  Jan Celis Avatar Jan Celis
  24 november 2020

  Von der Planung bis zur Ausführung durch Björn und Bart ist einfach alles perfekt gelaufen. Wir sind sehr glücklich mit unserer neuen, schicken Gartenlaube, in der wir jetzt den Sommer genießen werden. Vielen Dank!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3media thumbnail 4
  Simone Jäger Avatar Simone Jäger
  27 juli 2022

  Wij zijn super tevreden met het eind resultaat.Vakkundig gezet en meedenkend bij het zetten en voorbereidingen.Foto's van de voorbeidingen van het maken van de campercarport gekregen,Echt TOP👍

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  Gerwalt Reukema Avatar Gerwalt Reukema
  27 februari 2023
 • Björn en zijn team hebben bij ons een schuilstal 12 x 3.5 meter voor de paarden gemaakt en een lelijke oude muur voorzien van rabbat. Resultaat is heel mooi geworden. Komen afspraken na en werken vlot. Communicatie en contact vanaf het begin als heel prettig ervaren. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig, net en vrolijk team. Kortom wij raden dit bedrijf aan en als we nog ander werk hebben, zullen we zeker gebruik maken van dit bedrijf.

  Dolinda Kamps Avatar Dolinda Kamps
  24 maart 2021

  Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  Michel Vermeulen Avatar Michel Vermeulen
  24 juni 2021

  Wat een schitterende berging met fietsenstalling hebben deze mannen neergezet! Vanuit expertise en betrokkenheid ons ontwerp uitgewerkt tot een degelijk, functioneel en mooi gebouw waar we als kindcentrum jaren mee vooruit kunnen. Genoten van de passie en het plezier waarmee deze mannen aan het werk zijn!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2media thumbnail 3
  Linda Kirkels Avatar Linda Kirkels
  27 december 2022
1
Meteen contact, klik hier