Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • Vanaf de eerste afspraken met de firma poppelaars tot en met de plaatsing en afwerking van de overkapping steeds een professioneel, correct, helder en vriendelijk contact. Super service door zeer bekwame vaklui aan een heel correcte prijs. Ik kan hen zeer aanbevelen. Jan uit Peer (B)

  thumb Jan Celis
  24 november 2020

  Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  thumb Michel Vermeulen
  24 juni 2021

  Goede kwaliteit en afwerking. Professionals die weten wat ze doen.

  thumb Remko de Kok
  24 juli 2021
 • Björn en zijn team hebben bij ons een schuilstal 12 x 3.5 meter voor de paarden gemaakt en een lelijke oude muur voorzien van rabbat. Resultaat is heel mooi geworden. Komen afspraken na en werken vlot. Communicatie en contact vanaf het begin als heel prettig ervaren. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig, net en vrolijk team. Kortom wij raden dit bedrijf aan en als we nog ander werk hebben, zullen we zeker gebruik maken van dit bedrijf.

  thumb Dolinda Kamps
  24 maart 2021

  Wat zijn heel blij met het werk van Poppelaars Houtontwerp. Het resultaat is prachtig! Het is geheel naar onze wens gemaakt. Het contact met Björn is top. Heb je vragen, dan wordt er snel gereageerd. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

  thumb Rik&Ramona Keersmaekers
  24 juli 2021

  Fijne communicatie. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komt afspraken na, zeer tevreden en erg blij met onze overkapping. Zeer aan te raden

  thumb Bertranda Frenken-Werleman
  24 april 2021
1
Meteen contact, klik hier