Contact

Laat je horen

Neem contact op via het formulier, WhatsApp , mail of telefoon. Poppelaars Houtontwerp probeert altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Contact gegevens

IBAN: RABO NL56RABO0351527435
KVK: 77427211
BTW: NL003200117B66

Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoon *
Onderwerp *
Uw bericht *
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

Review ons op Google

Beoordeel ons hier!

 • 5 star review  Een heel vakkundig bedrijf met heel fijne medewerkers, maar zeker ook heel vriendelijke en meedenkende medewerkers die ter plaatsen nog meer aan de wensen van ons hebben voldaan dan vooraf afgesproken. Zeker een aanrader, wij zijn zeer blij met onze overkapping. Nogmaals bedankt !!!!

  thumb Michel Vermeulen
  24 juni 2021

  5 star review  Fijne communicatie. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komt afspraken na, zeer tevreden en erg blij met onze overkapping. Zeer aan te raden

  thumb Bertranda Frenken-Werleman
  24 april 2021

  5 star review  Wat zijn heel blij met het werk van Poppelaars Houtontwerp. Het resultaat is prachtig! Het is geheel naar onze wens gemaakt. Het contact met Björn is top. Heb je vragen, dan wordt er snel gereageerd. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanraden.

  thumb Rik&Ramona Keersmaekers
  24 juli 2021
 • 5 star review  Super service! We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Alles volgens afspraak en harde werkers. We gaan hem zeker de volgende keer weer vragen.

  thumb Evianne Wiegers Photography
  24 januari 2021

  5 star review  Vanaf de eerste afspraken met de firma poppelaars tot en met de plaatsing en afwerking van de overkapping steeds een professioneel, correct, helder en vriendelijk contact. Super service door zeer bekwame vaklui aan een heel correcte prijs. Ik kan hen zeer aanbevelen. Jan uit Peer (B)

  thumb Jan Celis
  24 november 2020

  5 star review  Poppelaars Houtbedrijf plaatste bij ons een kwalitatieve carport en alles volgens afspraak. Kleine aanpassingen zijn zelfs ter plaatse nog mogelijk. Prima communicatie met de installateurs. Vlotte opvolging van de baas. Een aanrader

  thumb Ronny Poels
  24 november 2020
1
Meteen contact, klik hier